2012. február 10.

Megújult és kampányol a Blikk Nők

A Ringier médiavállalat női magazinja, a Blikk Nők hetilap megújult tartalmi felépítéssel és külsővel jelentkezett, amit médiakampány is kísér.

A kiadó tájékoztatása szerint Blikk Nők magazin továbbra is a szolgáltató és a szórakoztató tartalmakra helyezi a hangsúlyt, és az eddigiekhez képest még több az életből vett történettel, olvasókkal készült anyagokkal találkozhatnak a lap vásárlói. A gyakorlatias tanácsok és a hétköznapi tippek mellett, az olvasók közösen szépülhetnek vagy épp főzhetnek kedvenc sztárjaikkal.

A szerkesztőség tervei szerint az olvasók időről-időre a címlapon is helyet kapnak majd.

A Blikk Nők két új rovattal bővült, ezek a Fókuszban, és Nők a nőkért rovatok.

A kiadvány grafikai megoldásaiban is frissült, a címlap letisztult, lendületesnek mondott tördeléssel, a belső oldalak egyes rovatai pedig az olvasó tájékozódását még jobban elősegítő tipográfiai elemekkel egészültek ki.

A megújulással párhuzamosan a Ringier nagyszabású kampányt indított a lap brandjének erősítésére. Az egy hónapig tartó kampány során öt televíziós csatornán (RTL, TV2, M1, Viasat és Film+), négy nagy kereskedelmi rádióban (Neo FM, Class FM, Juventus és Rádió1), óriásplakátokon és city light-okon, valamint a cég saját portfóliójában találkozhatnak majd az olvasók. A kampány kreatív terveit a TBWA ügynökség készítette.

Címkék: blikk ringier

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

6 órája

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.