2019. szeptember 05.

Megújult műsorszerkezettel folytatja a Manna FM

Megújul a rádió reggeli műsora, a Reggeli Manna, emellett a hétköznap esték is átalakulnak. Ősztől Péter Petra és Hamar Donát szól a hallgatókhoz minden hétköznap reggel 6:00-tól 10:00-ig.

“Petrát régóta ismeri a hallgatóság, tapasztalt rádiós, igazi profi műsorvezető. Kellemes hang, nagy szív, empátia, jellemzi, ő képviseli a gondoskodó, nagy élettapasztalattal rendelkező nőt a műsorban. Petra komoly lexikális tudással és rálátással rendelkezik, ennek ellenére képes erős érzelmi indíttatással reagálni az élet dolgaira. Donát komoly televíziós és online tapasztalattal bír: ő egy dinamikus, fiatal srác, aki feleségével tízezreket szólít meg a YouTube-on és gyakorol hatást generációjára pozitív és leplezetlenül őszinte üzeneteivel. Szenvedélye az önismeret és a jól működő párkapcsolat - coach végzettségéből adódóan pedig megoldásfókuszúan közelíti meg az élet kihívásait” - mondta Hamvas Viktor, a rádió programigazgatója.

“A műsor célja, hogy könnyed, szórakoztató formában, de mégis értékes tartalmat előállítva, a hallgató számára fontos témákat feldolgozva valós alternatívát nyújtson a reggeli rádiózásban. A hallgatói igényekre és a megváltozott környezetre reagál, szórakoztató minőségi tartalmat ad. A fókusz a hallgató "életminőségének" javításán van, vagyis olyan műsor előállításán, ami ténylegesen hozzájárul a közönség maximális kiszolgálásához, érzelmeket generál, válaszokat, esetleg megoldásokat ad - ellentétben a rádiós piacon jelenleg működő konkurens műsorokkal” – árulta el Hamvas Viktor.

Prekopa Donát, a Reggeli Manna korábbi műsorvezetője egy önálló, napi szinten jelentkező esti műsort vezet szeptembertől, XYZ címmel. Minden hétköznap feldolgoz egy témát, amely elsősorban a Z generációt foglalkoztatja, de az X és az Y tengelyen is érdekes lehet.

A késő esti sávban is történt változás, hétköznaponként 22:00-tól jelentkezik a Manna Night, ami a hallgató, megnyugtatására, a napi stressz elűzésére törekszik. A műsor hostja Fehér Mariann, aki jelenlétével és megnyugtató hangvételével járul hozzá a napi feszültség feloldásához.

Címkék: média manna fm

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

17 órája

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.