2017. május 12.

Megújult online arculattal jön az RTL Klub

Megújult az RTL Klub Hírigazgatósághoz tartozó műsorok online és mobil arculata. A www.rtl.hu/info oldalon a felhasználók egy helyen találják meg a hír jellegű műsorok riportjait és kulisszatitkait is.

Megújult az RTL Klub Hírigazgatósághoz tartozó műsorok online és mobil arculata – a Híradó, a Fókusz, a Fókusz Plusz, Magyarul Balóval, Házon Kívül, a XXI. század és a Portré riportjait, extra- és vágatlan felvételeit, valamint kulisszatitkait érhetik el egy helyen a felhasználók.

Egy cikkre vagy az oldal bármely tartalmára kattintva gyakorlatilag egy végtelen videó folyamban találhatja magát a felhasználó, ahol az általa választott videó után több hasonló, fontos és friss tartalmat kap az oldalcsoport összes rovatából.

Létrehozták az www.rtl.hu/info oldalt is, ahol az RTL Klub összes hír jellegű tartalma érhető el. A fontos, kedvelt és érdekes anyagokat pedig mostantól instant üzenetküldő alkalmazásokon is megoszthatják az oldal látogatói.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.