2011. február 03.

Megújultak a Ringier női lapjai

A Blikk női lapcsalád otthonnal és kerttel foglalkozó magazinja gyakoribb, kéthavi megjelenésre vált.

A Blikk női lapcsalád otthonnal és kerttel foglalkozó magazinja gyakoribb, kéthavi megjelenésre vált.
Blikk Nők

Új külsővel és tartalommal jelentkezik a Blikk Nők, a Blikk Nők Konyha és a Blikk Nők Otthon és Kert. A Blikk Nők megújulását fókuszcsoportos és online kutatás előzte meg, s ennek nyomán a tartalmi és képi megújulást a "klasszikus értékek", illetve a "pozitív, barátságos, tájékoztató, szórakoztató" jelleg mentén valósították meg.

Idéntől gyakoribb, kéthavi megjelenésre váltott a Blikk Nők Otthon és Kert. A magazin új rovatrendszerrel jelentkezett, és bizonyos grafikai változásokat is eszközöltek a lapban. Új rovat a Stíluskalauz, az Ötletgyár a Feng shui, a Szerviz és a Híres kertek a nagyvilágban.

A Blikk Nőkkel együtt a kétéves Blikk Nők Konyha is frissült. Ennek célja a jobb áttekinthetőség volt. Emellett két új szolgáltatás rovat indult, amelyekben egy-egy termékre fókuszálva piaci körképet kaphat az olvasó az adott témában.

Címkék: blikk

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

8 órája

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.