2014. április 30.

Megújultak a Viasat Pay TV csatornái is

Az érintett csatornák új logót kaptak, melyek - követve a nézők tartalomfogyasztási szokásait - a multi-képernyős felhasználásra lettek optimalizálva.

Az érintett csatornák új logót kaptak, melyek - követve a nézők tartalomfogyasztási szokásait - a multi-képernyős felhasználásra lettek optimalizálva.

A Modern Times Group (MTG) körébe tartozó Viasat Broadcasting bejelentette, hogy Pay TV csatornáinak arculata megújult.

„Az elmúlt időkben sok időt és energiát fektettünk ezekbe a csatornákba, hogy nézőinknek még több európai premiert tudjunk bemutatni. Az új és izgalmas külső a csatornák színvonalas műsorkínálatát kívánja tükrözni.” – fogalmazott Karin Heijink, az MTG Pay-TV East alelnöke.

Hogy jobban tükrözze a változatos műsorokat, a Viasat Explorer mostantól a Viasat Explore nevet kapja. A csatorna a kíváncsiságot, a kalandvágyat és a rendíthetetlenséget jelképezi – az új és szokatlan felfedezését, mely szórakoztat és megmozgat bennünket.

A Viasat History elhozza a történelmet a mindennapjainkba dokumentumsorozataival, melyek újszerű bepillantást nyújtanak a történelembe. A fókusz továbbra is Európa történelmén van, felfedezve a régmúlt idők titkait, melyek a mai napig hatással vannak ránk.

A Viasat Nature tapasztalt műsorvezetői igazi vadvilág-szakértők, akik teljes lényükkel képesek elmerülni a természet bámulatos történeteiben.

Film készül a Ford és a Ferrari párharcáról

1 órája

Matt Damon és Christian Bale Oscar-díjas amerikai színészek főszereplésével forgatják azt az egyelőre cím nélküli filmet, mely a Ford és a Ferrari hatvanas évekbeli vetélkedéséről szól és jövő június végén mutatják be.

Az új Jurassic-film nyerte a hétvégét

1 órája

Könnyedén nyert a Jurassic World: Bukott birodalom az észak-amerikai mozik jegypénztárainál, 150 millió dollárért (42 milliárd forintért )váltottak rá jegyet a nyitó hétvégén.