2014. február 13.

″Meguntuk a megmondó embereket″

OXOX.hu néven indult új hírblog. Célközönségük elsősorban fiatalok, akiket érdekel, hogy a kortársaik miként vélekednek a világról.

"Huszonéves fiatalok vagyunk, akik unják a hazai pesszimista megmondó bloggerek által formált véleményt, amelyben az apátia és az értékrombolás a menő. Ezért egy olyan site elkészítésébe vágtunk bele, amely arról szól, hogy a gondok ellenére jó itthon lenni, és hogy az életben igenis megtalálhatóak fontos célok" - ezzel a beharangozó szöveggel indítottak új hírblogot.

Az OXOX hírblog napról-napra ad teret a racionális, motivált, tenni akaró, de kritikus meglátásoknak, politikai kiábrándultságba menekült fiatalok hangjának. A kudarcok mellett sikerekről is szeretnének beszámolni. Vendégbloggerekkel együtt írnak meg eseteket és véleményeket politikáról, gazdaságról és kultúráról, egyetemistáknak szóló gasztro rovatuk mellett pedig ‘Budapest Akusztik’ címmel heti zenei videokat készítenek hazai előadókkal. Az OXOX.hu-t 5 újságíró szerkeszti, munkájukat egy videóriporter segíti.

Címkék: blogoszféra

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.