2019. június 24.

Megválasztották Magyarország Szépét

Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna - írja az MTI.

A döntőbe tizenhatan jutottak. Végül a második udvarhölgy Csonka Rebeka, az első udvarhölgy pedig Gaál Tímea lett. Csonka Rebeka emelett elnyerte A legszebb mosoly címet is. A közönségdíjat Lakatos Lilla érdemelte ki.

A kép forrása: MTI
A kép forrása: MTI

A versenyzők négy különböző öltözékben vonultak végig a kifutón, a bikinis kör mellett nemzeti öltözetben és estélyiben, valamint egy úgynevezett kreatív touron mutatták meg magukat a lányok. Csángó Tamás divattervező készítette el a versenyre az új koronákat, melyeket több száz kristállyal díszített.

A győztes több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodik és lehetőséget kap arra, hogy Magyarországot képviselje a nemzetközi döntőben, a Miss Worldön, amelyet idén Thaiföldön rendeznek meg december 7-én.

Amint azt a 24.hu megírta, az esztétikai megmérettetésért az MTVA a Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília holdudvarához tartozó Digital Minds Kft.-nek 52,6 millió forint+áfát, azaz bruttó 66 millió 802 ezer forintot fizetett.

Adatigénylés keretében kérték ki a szerződés mellékleteit is, hogy a ránézhessenek a produkció tételes költségvetésére, de ezt olyan rossz minőségben kapták meg, hogy gyakorlatilag semmit sem tudtak kibogozni belőle. Ezután levélben kérték az MTVA-t, hogy küldjék el a szerződés mellékletét olvasható minőségben, de a kérésnek nem tettek eleget.

A teljes mellékletet ezen a linken nézheti meg pdf-ben