2012. május 21.

Megverte a Csillag születik a Chelsea-t

Mind a kereskedelmi célcsoportban, mind a teljes népesség körében a tehetségkutató lett a múlt hét legnézettebb műsora.

Mind a kereskedelmi célcsoportban, mind a teljes népesség körében a tehetségkutató lett a múlt hét legnézettebb műsora.

A Csillag születik nyerte az elmúlt hetet: az RTL Klubon futó tehetségkutató mind a 18-49 évesek, mind a teljes lakosság körében a legnézettebb műsor lett. Ez azt jelenti, hogy a "kiscsillagok" lenyomták a focistákat is: pedig a TV2-n a Bayern München és a Chelsea - utóbbi győzelmével végződő - összecsapása izgalmas meccset hozott.

A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a Csillag születik átlagos súlyozott nézettsége (AMR%) 12,2%, a focimeccsé 11,7% volt a kereskedelmi célcsoportban, míg közönségarányban (SHR%) 33,0, illetve 29,5 százalékot értek el a műsorok saját idősávjaikban.

A Csillag Születik a két műsor közös idősávjában is megverte a BL-döntőt: 20:45-22:00 között az aznap este televíziózó 18-49 évesek 31,7 százaléka kapcsolt az RTL Klubra, míg a TV2-re 22,9%.

 

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

5 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.