2014. szeptember 18.

Mennek a celebek a dzsungelbe

Október 6-ától jelentkezik a Celeb vagyok, ments ki innen!, az RTL Klub mellett az RTLII képernyőjén is.

Október 6-ától jelentkezik a Celeb vagyok, ments ki innen!, az RTL Klub mellett az RTLII képernyőjén is.

"A celebek tűréshatárát ezúttal Dél-Afrikában, a Kruger Nemzeti Park vonzáskörzetében tesszük próbára. Bár a műsorvezetők személye változatlan – hiszen ezúttal is Sebestyén Balázs és Vadon Jani vezeti a műsort – a résztvevő celebek listája minden eddiginél színesebb” – jelentette be Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója.

A műsorvezetők személye azért is érdekes, mivel ők a ClassFM reggeli műsorának állandó műsorvezetői. Erre az lesz a megoldás, hogy az RTL-es műsor ideje alatt Dél-Afrikából vezetik a Morning Show-t.

A Celeb vagyok, ments ki innen! új szériájában Erdei Zsoltra, Nyertes Zsuzsára, Puskás Petire, Gáspár Beára, VV Aureliora, Molnár Andira, Cooky-ra, Bódi Sylvire, Gáspár Lacira, Hevesi Krisztára, Bárdos Andrásra, Novák Angélára, Fördős Zére, Aleska Diamondra, Pars Krisztiánra, Krasznai Tündére, Dudás Mikire, Baukó Évára, Bunyós Pityura és Szabó Zsófira várnak megpróbáltatások.

A korábbi két évadhoz hasonlóan hétköznap délutánonként ezúttal is jelentkezik majd a reality kísérőműsora, a Celeb vagyok, beszéljük meg! Lilu vezetésével, ezúttal az RTLII-n. A Campona Tropicariumból jelentkező délutáni talkshow-ban a műsorvezető a celebek rokonaival, barátaival, ismerőseivel együtt eleveníti fel az előző nap eseményeit. A délutáni kiadás bepillantást enged majd a Celeb vagyok, ments ki innen! kulisszái mögé is.

A Celeb vagyok, ments ki innen! első évada 2008-ban debütált. Ezt a teljes lakosságban átlagosan 1 826 306-an követték nyomon, míg átlagos közönségaránya a kereskedelmi célcsoportban 41,4% (SHR) volt. A Falusi Mariann győzelmével véget érő szériához képest a második évad még nézettebb volt. A Keleti Andrea győzelméig vezető utat átlagosan 2 040 557-en követték nyomon a teljes lakosságban, míg a 18-49 éves korcsoportban átlagosan 42.5% (SHR) közönségarányt ért el a műsor.