2010. december 23.

Mese az iPad-re

Karácsonyra mese-alkalmazással ünnepel a Sanoma MobilMédia. A Nők Lapjából ismert Lolamesék sorozata mától iPad-on is elérhető.

Karácsonyra mese-alkalmazással ünnepel a Sanoma MobilMédia. A Nők Lapjából ismert Lolamesék sorozata mától iPad-on is elérhető.

D. Tóth Kriszta, az ismert TV-s személyiség mese sorozatának iPAD verziója szórakoztató, interaktív játék gyerekeknek videóval, játékokkal, mesékkel. A Lolamesék közül ez alkalommal azt ismerhetjük meg, hogy hova lesz a hulladék, mit csinálnak a műanyag palackból, és hogy miért kell szétválogatni a szemetet. Hogyan lesz a vizespalackból polárpulcsi? Mit jelent az, hogy szelektív szemét? Hol van a Kukasziget? A négyéves Lola kérdései kifogyhatatlanok – közölte a kiadó.

Az interaktív multimédia könyvet lapozgatva a szerző maga olvassa fel a szöveget, a történet megelevenedik rajzfilmen is és a kicsik öt kreatív játékban újra találkozhatnak a mese legfontosabb tanulságával: kitakaríthatják a játszóteret, szétválogathatják az otthoni hulladékot, megkereshetik a különbséget képek és hangok között, és Lolát is átöltöztethetik.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

2 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.