2010. június 29.

Metro: búcsú Görögországtól

Eladja görögországi lapját a számos egyéb melletti a magyarországi piacon is jelen lévő ingyenesnapilap-óriás Metro International S.A.

Eladja görögországi lapját a számos egyéb melletti a magyarországi piacon is jelen lévő ingyenesnapilap-óriás Metro International S.A.

A nálunk évek óta Metropol címen jelentkező újságot és a mellé járó franchise szerződést a Voisius Limited szerezte mg, amely folytatja az újság kiadását – olvasható az orgánumot értékesítő társaság honlapján. A várhatóan 1,8 millió euróba (ezen belül 200 ezer eurónyi készpénzbe) kerülő tranzakció részeként a lap június elsejétől már nem szerepel a Metro könyveiben. A vevő a jövő évtől fizet franchise-díjat partnerének.

A Per Mikael Jensen Metro-vezérigazgatót idéző közlemény szerint a lépés annak a sorozatnak a része, amelyben forrásokat szabadítanak fel ahhoz, hogy a fejlődő piacokon újabb befektetéseket indítsanak. Közlése szerint a jelenlegi makrogazdasági körülmények között elégedettséggel tölti el, hogy olyan megoldást tudtak találni, amelyben biztosítható, hogy franchise-rendszerben folytatódhasson az orgánum működése.

Legendás rockerek A Dal színpadán

2 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.