2014. február 26.

Mexikói NYT-gazda

Jelentősen növelheti részesedését a nyugati félteke egyik referencialapjában a világ egyik leggazdagabb embere – értesült több médium.

Jelentősen növelheti részesedését a nyugati félteke egyik referencialapjában a világ egyik leggazdagabb embere – értesült több médium.

A beszámolók szerint az amúgy a távközlési és a mobilszektorban is kiterjedt érdekeltségekkel rendelkező Carlos Slim tulajdoni aránya a mostani nyolcról 25 százalékra ugorhat. A tranzakció során a milliárdos egyszerűen megtartaná azokat a New York Times-papírokat, amelyeket akkor kapott, amikor méretesebb hitelfröccsel segítette ki az újságot kiadó társaságot.

Az öt évvel ezelőtti negyedmilliárd dolláros átutalás ahhoz kellett, hogy a lap átvészelje a válság legmélyebb periódusát, amelyben alaposan megcsappantak a nagy városi napilapok hirdetési bevételei – emlékeztet a Reuters. Ezzel a megoldással a NYT megúszhatja azt a nem kívánt opciót, hogy egy kínai milliárdos vásárolja fel a lapot.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

16 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.