2013. december 12.

Miért kellene a Time-nak felvásárolni a Forbest?

A Time digitális stratégiájának hitelességét nagyban növelhetné egy ilyen területen tapasztalt versenytárs megszerzése.

A Time digitális stratégiájának hitelességét nagyban növelhetné egy ilyen területen tapasztalt versenytárs megszerzése.

A Time dolgozóinak az elbocsátás igen kellemetlen tényével kellett szembesülniük, miután a vállalat digitális alapokra akarja építeni üzleti modelljét. A változásra azért van szükség, hogy a cég vonzóbb legyen a befektetők szemében, és ennek egyik módja a költségcsökkentés – írja az Advertising Week. Bizonyára a magas felvásárlási hajlandóság nagyobb meggyőző erővel bírna a cég növekedését illetően, de ezt a Time már bizonyította az American Express Publishing nemrégiben történt beolvasztásával. Egy másik lehetőség lenne a Forbes felvásárlása, amely sok problémára jelenthetne megoldást. Egyesítés esetén a Forbes azonnal igényes és bevált online felületet biztosítana, valamint a Time vezérigazgatójának, Joe Rippnek a digitális hitelessége is erősödne. Emellett az ügylet számos más szimbolikus, bár jelentős cél elérését is szolgálná, elsősorban a hirdetési gyakorlat területén.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

2 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.

″Az Index marad, ami volt″

20 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.