2018. szeptember 14.

Miklósiék megállíthatatlanul robognak az elkerülhetetlen vég felé

Új, karakterközpontú Aranyélet videó érkezett az HBO GO-ra október 14-én érkező sorozathoz - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

„Az utolsó évad nagyon fontos hívószava az örökség lett, átvitt és szó szerinti értelemben is, hogy mit hozunk otthonról, és hogyan állunk mindehhez, így szerettünk volna a karakterek leendő sorsába bepillantást engedni egy finoman elemelt, külön forgatott, kvázi kisfilm-előzetesben, amiben generációs ellenállás - gyerekek a szülőkkel szemben - mellett az megjelenik, hogy a múltban elkövetett hibáknak bizony elkerülhetetlen következményei lesznek, a család minden tagja számára. Mindezt Attila karakterének a nagyon pontos (2. évad végén is elhangzó) monológja kíséri végig, amely tartalmilag és érzelmileg is alátámasztja képsorokat” - fogalmazott közleményben a videó rendezője, Vrasics Péter.

Lajos Mari a Nosalty kérésére kamerák elé állt

2019. április 17.

A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.