2018. március 12.

Minden eddiginél több műsor a Cartoon Networkön

A csatorna legújabb rajzfilmjei a mai gyerekek világára reflektálnak

A Cartoon Network bejelentette eddigi legszélesebb animációs tartalomkínálatát, amellyel a csatorna és az alkotók új generációja gyerekek új nemzedékét szólítják meg. A világszerte sikeres gyerektévé több mint 30 új játékot is kiad a következő időszakban a napjainkig több mint 200 millió letöltést generáló webes és mobilfelületeire. Emellett új podcastok indulnak, és komoly szerepet kap a kiterjesztett (AR) és virtuális valóság (VR).

A magával ragadó történeteiről ismert Cartoon Network új rajzfilmes tehetségeket toborzott a csapatába, köztük Owen Dennist, aki a rejtélyes varázsvonatot bejáró Infinity Trainért felel, valamint Diego Molanót, aki a Victor and Valentino című természetfeletti vígjáték megálmodója. Az új produkciók sora már idén elkezdődik George Gendi Apple & Onion c. animációjával, Matt Burnett és Ben Levin sorozatával, a Craig of The Creekkel, a Magyarországra március végén érkező Csoda Kitty-vel, majd folytatódik a Julia Pott-féle Summer Camp Islanddel.

„Az ars poetikánk mindig is az volt, hogy a gyerekek olyannak fogadják el magukat, amilyenek” – mondta Christina Miller, a Cartoon Network, az Adult Swim és a Boomerang igazgatója. „Azt látjuk, hogy a Cartoon Network a videós és gamingplatformokon egyaránt növekszik, ahogy a gyerekek egyre több platformon fogyasztják a tartalmainkat” – tette hozzá Donna Speciale, a Turner reklámértékesítésért felelős igazgatója.

Cseppben az élet

13 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.