2010. november 03.

Mindent vitt a 3D-s Fűrész

A Fűrész 3D volt a hétvége legnépszerűbb mozipremierje. Frissen debütált társai viszont nem szerepeltek valami fényesen –írja az Origo.

A Fűrész 3D volt a hétvége legnépszerűbb mozipremierje. Frissen debütált társai viszont nem szerepeltek valami fényesen –írja az Origo.

A húsz kópián forgalmazott horrorfilmet 14 065-en nézték meg a magyar mozikban. A széria előző, hatodik része nem is került nálunk moziforgalmazásba, mivel brutalitása miatt a korhatárbizottság az V. kategóriába sorolta, amely után 25% kulturális járulékot kellett befizetni, ezt azonban idén eltörölték, úgyhogy a film az V. kategória ellenére a mozikba került.

A többi premierfilm nem teljesített valami fényesen. A Könnyű nőcske című vígjáték huszonöt kópiával mindössze 8227 nézőt szerzett, Az amerikai című thriller pedig hiába vonultatta fel George Clooney-t, csak 6622-en ültek be rá - igaz, ebből csak tizenöt kópia készült. Clooney-t majdnem utolérte a Gru című rajzfilm, amit még csak premier előtt vetítettek, de már így is eladtak rá 6351 jegyet.

A Dobogó kövek című magyar amatőrvígjátékra országszerte 2882 jegyet váltottak. Még két filmet bemutattak, melyekről csak budapesti adatot kaptunk: a Képzelt szerelmek című francia filmre 132-en, a Mindszenty - Szeretlek, Faust-ra 84-en ültek be – írja a portál.

Lajos Mari a Nosalty kérésére kamerák elé állt

1 napja

A kétrészes kisfilmben két, általa is nagyra értékelt receptet ajánl, így a répatorta muffin és a töltött-tojás-variációk elkészítése igazán nosztalgikus pillanatokat ígér mindenki számára.