2012. február 22.

Minőségre hajtanak a csehek

A most közölt kutatási eredmények alapján jócskán előttünk járnak a csehek. Legalábbis, ha a televíziózásra való felkészültséget nézzük.

A most közölt kutatási eredmények alapján jócskán előttünk járnak a csehek. Legalábbis, ha a televíziózásra való felkészültséget nézzük.

A Mediaresearch által a helyi televíziós érdekképviselet számára készített felmérés eredményei szerint a digitális átállást februárban befejező Csehországban sem tömegjelenség a mobiltévé: minden kétszázötvenedik megkérdezett nyilatkozott úgy, hogy legalább hetente egyszer él ezzel az eszközzel. A lakosság csupán 4,2 százalékának van internetre kötött tévéje, az eszközök tekintetében viszont igényesek a helyiek.

Az otthonok kétötödében van – legalább egy – LCD-készülék, 10,4 százalék mondhat magáénak plazma, harmadennyi otthon pedig LED-képernyős televíziót. Minden negyedik készülék full HD-s, minden hatodik HD- vagy HDTV-képes.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

1 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

2 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.