2013. augusztus 05.

Minszk HD-t irt

Újabb szeget ver a helyben amúgy is halódó HD-sugárzás koporsójába Belarusz.

Újabb szeget ver a helyben amúgy is halódó HD-sugárzás koporsójába Belarusz.

A helyi műsorszóró társaság egyik illetékese a napokban bejelentette: mégsem kapnak helyet nagyfelbontású csatornák az első helyi digitális multiplexen, ki kell várniuk a második programcsokor helyosztóját. Az indoklás kézenfekvő: a szolgáltatás iránt csekély az érdeklődés.

Más kérdés, hogy ha ezen a platformon nem érhető el a szolgáltatás egyelőre, akkor nem is keresi majd a közönség. Hogy tényleg ez-e a lépés oka, egyelőre nem tudni. Azt viszont igen, hogy népharagot váltott ki egy másik minszki médiadöntés. Orosz médiumok szerint ugyanis tiltakozó akciók készülnek amiatt, hogy a műholdas antennák felszerelését különleges engedélyhez kötötte a kormányzat.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

9 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

16 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.