2014. május 07.

Mínuszban a LinkedIn

Gyenge kezdés után kevéssé reményteli folytatást látnak az elemzők, amikor a LinkedIn idei esztendejének kilátásait értékelik.

Gyenge kezdés után kevéssé reményteli folytatást látnak az elemzők, amikor a LinkedIn idei esztendejének kilátásait értékelik.

A társaság első negyedéves gazdálkodása 9 millió dolláros mínuszt mutatott a Handelsblatt beszámolója szerint; az előző év azonos időszakában még 23 milliós nyereséget könyvelhettek el. A fordulat oka, hogy – az év végi 277-ről 300 millió fölé növekvő felhasználói kör kiszolgálása és tovább növelése érdekében – a társaságnak a vártnál is költségesebb fejlesztéseket kellett végrehajtania.

Ezek révén viszont jelentősen építhette kínai üzletét. Az elsősorban a fizetős prémium szolgáltatásokból és a cégeknek végzett keresésekből pénzt csináló LinkedIn 46 százalékkal növelte ugyan a bevételeit, azonban ez az arány is alatta maradt a befektetői várakozásoknak - írja a Handelsblatt.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.