2013. április 23.

Mire fizet a szlovák?

A címben feltett kérdés nem egy kutatás eredményeit, hanem a helyi televíziós piac legfrissebb fejleményét hivatott feszegetni.

A címben feltett kérdés nem egy kutatás eredményeit, hanem a helyi televíziós piac legfrissebb fejleményét hivatott feszegetni.

Az ugyanis már tudható, hogy május elsején munkával ünnepelnek a magyar DVB-T tendert anno elbukó Towercom munkatársai. Elindítják ugyanis az ország első fizetős digitális földfelszíni platformját. A Plustelka névre keresztelt szolgáltatásról azonban vajmi kevés adat érhető el az interneten.

Honlapjukról a start dátuma mellett az tudható meg, hogy nagykanállal mérik majd a sportműsorokat, a dokumentum- és játékfilmeket, valamint a gyermekprogramokat, de hogy a 11 multiplex-helyet pontosan mely adókkal töltik meg, az egyelőre nem olvasható itt. A részletekkel az előre regisztrálókat megkeresi majd az ügyfélszolgálat – mondják, minden bejelentkezőnek három jegyet ígérve az április végi szlovákiai túraautó-futamra.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.