2013. április 23.

Mire fizet a szlovák?

A címben feltett kérdés nem egy kutatás eredményeit, hanem a helyi televíziós piac legfrissebb fejleményét hivatott feszegetni.

A címben feltett kérdés nem egy kutatás eredményeit, hanem a helyi televíziós piac legfrissebb fejleményét hivatott feszegetni.

Az ugyanis már tudható, hogy május elsején munkával ünnepelnek a magyar DVB-T tendert anno elbukó Towercom munkatársai. Elindítják ugyanis az ország első fizetős digitális földfelszíni platformját. A Plustelka névre keresztelt szolgáltatásról azonban vajmi kevés adat érhető el az interneten.

Honlapjukról a start dátuma mellett az tudható meg, hogy nagykanállal mérik majd a sportműsorokat, a dokumentum- és játékfilmeket, valamint a gyermekprogramokat, de hogy a 11 multiplex-helyet pontosan mely adókkal töltik meg, az egyelőre nem olvasható itt. A részletekkel az előre regisztrálókat megkeresi majd az ügyfélszolgálat – mondják, minden bejelentkezőnek három jegyet ígérve az április végi szlovákiai túraautó-futamra.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.