2016. szeptember 16.

Mire jó a Gawker?

Ki venne meg egy amúgy pörgő médiacsoportot annyiért, amennyiből ki lehet fizetni egy óriásbüntit egy egykori sztárpankrátornak? A választ már tudjuk – de most jön a miért.

A Financial Times cikke szerint ugyanis pontos célzás után nyitott pénztárcát az Univision Communications. Az Egyesült Államok legnagyobb spanyol nyelvű televíziós birodalma ugyanis kitörhet eddigi hatérai közül, megszólítva egyben egy új technológiák iránt fogékony nemzedéket.

Isaac Lee szórakoztatási, hír- és digitális főnök pedig máris azt vizionálja, hogy az Egyesült Államok piacvezető digitális médiavállalatát hozzák össze. Mégpedig úgy, hogy egyéniséggel rendelkező erős és jövedelmező márkákat egyesítenek – ezeknek a kritériumoknak pedig megfelel a Gawker.

A célt ráadásul úgy akarják elérni,h ogy nem távolodnak el nagyon alapüzletáguktól. 2020-ra a kontinensnyi ország lakosságának fele már nem fehér lesz – ez pedig hatalmas terep az Univision számára is.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

15 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.