A paródiák és vicces videók továbbra is rendkívül népszerűek: PamKutya és JustVidman több videója is szerepel a legkeresettebb között.

PamKutya Adele - Hello dalának paródiája végzett az első helyen, míg JustVidman Lények, amikről még nem hallottál 1. rész videója a dobogó harmadik fokáig jutott. Az idei kedvencek között szerepel még többek között tiv tivy Itt a piros tojas videója, és az Egy szabad országért dal is. Magyarország kedvenc zenei videóinak toplistáját Sia és Sean Paul Cheap Thrills című videója vezeti, de a nemzetközi sztárok mellett a nyolcadik legnépszerűbb Halott Pénz Majd című dala.

Az interneten egyre inkább terjednek a videós tartalmak, a YouTube-ra ma már percenként több mint 400 órányi anyagot töltenek fel és naponta több százmillió órányi videót néznek meg az internetezők.

Havonta több mint 1 milliárd ember néz videókat a YouTube-on, a 2016-os év legfelkapottabb YouTube videóját, PamKutya Adele - Hello paródiáját, például több mint 2 milliószor nézték meg.

A YouTube toplisták összeállításakor a nézettség mellett azt is figyelembe vették, hogy egyes videók mekkora hatást váltottak ki, hányan osztották meg, kommentelték és lájkolták őket.

Magyarország legfelkapottabb három YouTube videója 2016-ban:

1. Adele - Hello PARÓDIA - Pamkutya

2. Majka - Eléglesz PARÓDIA - Pamkutya

3. Lények, amikről még nem hallottál 1. rész

Magyarország legfelkapottabb három zenei YouTube videója 2016-ban:

1. Sia - Cheap Thrills (Lyric Video) ft. Sean Paul

2. Majka feat. Kollányi Zsuzsi - "Eléglesz" (Official Music Video)

3. Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza (Seeb Remix) (Explicit)

Az idei évben a világon legfelkapottabb YouTube videók listája ezen a linken elérhető.

A Facebook ismét lecsapott

1 napja

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.