2013. március 25.

Mobilcégtől román tévé

Számára új, ráadásul az utóbbi években a telítődés határára jutott piaci szegmenst nézett ki magának az egyik romániai mobilszolgáltató.

Számára új, ráadásul az utóbbi években a telítődés határára jutott piaci szegmenst nézett ki magának az egyik romániai mobilszolgáltató.

Jean-Francois Fallacher, az Orange Romania vezérigazgatója egy helyi gazdasági lapnak adott interjúban elmondta: döntés született arról, hogy saját műholdas televíziós platformot indítanak. Nem a lineáris műsortovábbítás keltette fel az érdeklődésüket, hiszen ott tele a piac – erről gondoskodik az RCS&RDS, a Romtelecom és a UPC trojkája.

Elgondolásuk szerint a letöltésen alapuló szolgáltatások terén volna keresnivalójuk, már csak azért is, mert a visszajelzések alapján erre vevő volna már amúgy is meglévő ügyfélkörük. A lap úgy tudja: az Orange már több kereskedővel megkezdte a tárgyalást szolgáltatása értékesítéséről.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

5 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

12 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.