2013. március 25.

Mobilcégtől román tévé

Számára új, ráadásul az utóbbi években a telítődés határára jutott piaci szegmenst nézett ki magának az egyik romániai mobilszolgáltató.

Számára új, ráadásul az utóbbi években a telítődés határára jutott piaci szegmenst nézett ki magának az egyik romániai mobilszolgáltató.

Jean-Francois Fallacher, az Orange Romania vezérigazgatója egy helyi gazdasági lapnak adott interjúban elmondta: döntés született arról, hogy saját műholdas televíziós platformot indítanak. Nem a lineáris műsortovábbítás keltette fel az érdeklődésüket, hiszen ott tele a piac – erről gondoskodik az RCS&RDS, a Romtelecom és a UPC trojkája.

Elgondolásuk szerint a letöltésen alapuló szolgáltatások terén volna keresnivalójuk, már csak azért is, mert a visszajelzések alapján erre vevő volna már amúgy is meglévő ügyfélkörük. A lap úgy tudja: az Orange már több kereskedővel megkezdte a tárgyalást szolgáltatása értékesítéséről.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.