2014. november 10.

Mobilizál a UPC

A kábelszolgáltató teljes körű mobiltelefon szolgáltatást indított és egybefüggő, ingyenes országos lakossági wifi-hálózatot hozott létre.

A kábelszolgáltató teljes körű mobiltelefon szolgáltatást indított és egybefüggő, ingyenes országos lakossági wifi-hálózatot hozott létre.

A bárhol, bármikor és bármilyen eszközön elérhető csatlakozási és szórakozási lehetőségek iránti egyre általánosabb ügyféligényekre reagálva a UPC az otthoni vezetékes szolgáltatásait kiterjeszti a lakásokon kívülre is.

UPC Mobil néven a vállalat elindította saját teljes körű mobilszolgáltatását. Ehhez a UPC a Vodafone rádióhálózatát használja, de minden szolgáltatást önállóan végez és ennek műszaki hátterét is saját maga biztosítja, a SIM kártyáktól a híváskezelésen keresztül a számlázásig. A szolgáltató közleménye a készülékek hálózatfüggetlenségét, a hűségidő hiányát, valamint a piacon szokásosnál nagyobb adatcsomagokat emeli ki a szolgáltatás előnyeként.

Ezzel párhuzamosan a UPC létrehozott egy egybefüggő országos lakossági közösségi wifi hálózatot is, amely állandó ingyenes csatlakozási lehetőséget biztosít a kábeles és mobilinternet-előfizetőinek országszerte 200 ezer ponton, illetve Európa-szerte jelenleg Hollandiában, Ausztriában, Svájcban, Írországban, Lengyelországban és Romániában több millió csatlakozási helyen, a cég vezetékes szolgáltatási területein. A UPC Wi-Free hálózatot az ügyfelek regisztrációt követően érhetik el, ahhoz összesen 3 mobil készülékkel csatlakozhatnak díjmentesen és korlátlanul.

Címkék: upc mobil wifi vodafone

A Time és a Bloomberg újságírója a Times élén

11 órája

Az Egyesült Államok legbefolyásosabb sajtótermékei közé tartozó gazdasági hírügynökség, a Time és a Wall Street Journal volt vezető szerkesztőjét, Norman Pearlstine-t ültette a lap főszerkesztői székébe az új tulajdonos.

Újságot ad ki a Facebook

11 órája

Miért dönt úgy a legnagyobb közösségi hálózat, hogy a print piacon is megveti a lábát?