2011. március 31.

Mobilkommunikációs megbízást nyert a Telenor

Meghívásos tenderen tartotta meg korábbi vállalati ügyfelét a mobilszolgáltató.

Meghívásos tenderen tartotta meg korábbi vállalati ügyfelét a mobilszolgáltató.

Meghívásos tenderen nyerte el az MVM Csoport mobilkommunikációs megbízását a Telenor Magyarország. Az együttműködés 2011. március 1-jétől három évre szól, s a tervek szerint a későbbiekben bővíthetik a szolgáltatások körét. A megbízásért a győztes cég mellett a T-Mobile indult el.

A több mint húsz céget, köztük a Paksi Atomerőműt is magában foglaló cégcsoport összesen több mint tízezer üzleti- és dolgozói előfizetést, több száz mobilinternet előfizetést, mobilhíd-szolgáltatásokat és machine to machine, elsősorban a távfelügyeleti megoldásokra vonatkozó előfizetést vesz igénybe a megbízás keretében.

"Fontos szempont volt, hogy a Telenorban látjuk a hosszú távú, további területekre is kiterjedő együttműködés lehetőségét, amely a későbbiekben egyebek mellett machine to machine megoldásokkal, illetve újabb mobilinternet szolgáltatásokkal bővülhet" - indokolta a döntést Nagy Sándor termelési vezérigazgató-helyettes, aki emellett az árakat és a stabil szolgáltatási színvonalat említette meg.

″Az Index marad, ami volt″

15 órája

Évek óta a frontvonalban érezzük magunkat. Mint egy világháborúban. Hol a Vörös Hadsereg söpör át rajtunk, hol a Wehrmacht, mi meg csak kapkodjuk a fejünket - kezdik a szolgálati közleményüket.