2012. április 11.

Mobilmarketing tagozatot indít a DMSZ

Nemrégiben pedig Contact Center tagozat jött létre a szamai szövetségen belül.

Nemrégiben pedig Contact Center tagozat jött létre a szamai szövetségen belül.

A Contact Center tagozat létrehozása után újabb tagozat jött létre a Direkt Marketing Szövetségen (DMSZ) belül, a Mobilmarketing tagozat. A lépés a mobilpiac gyors fejlődésére és terjeszkedésére reflektál.

Kilenc DMSZ-tag hozta létre a szerveződést, amely szakmai műhelyként kíván funkcionálni, emellett piaci adatokat szolgáltatna, mobilmarketingre specializált etikai kódexet hozna létre, és kiemelt szerepet szánna az önszabályozásnak. A legfontosabb feladatnak az edukációt tartják.

A tagozat elnökévé Huber Kornélt (Origo) választották, mellette Vámos-Hegyi Attila (DMSZ elnök), a hd Open, az AdMobile, a Magyar Telekom, a Multicom, a Hinora Marketing Group, a Dimoco Magyarország és a Wangaru Média alkotják a tagozatot.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

17 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

20 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.