2012. augusztus 22.

Mobilnet a UPC-től

A Vodafone-nal közösen indítják el az új szélessávú szolgáltatást.

A Vodafone-nal közösen indítják el az új szélessávú szolgáltatást.

Vezetékes termékei kiegészítésére szélessávú mobilinternet szolgáltatást indított a UPC, melyet a Vodafone mobilhálózatán keresztül biztosít. A upc mobilinternet néven nyújtott, laptopokkal és táblagépekkel használható szolgáltatást a telekommunikációs cég elsősorban saját, lakossági és üzleti előfizetőinek kínálja.

"Meggyőződésünk, hogy a kombinált vezetékes és mobil ajánlatok egyre jelentősebb szerepet töltenek be a továbbiakban, ezzel tovább élénkítve a távközlési piaci versenyt. A szolgáltatási portfolió mobil irányába történő bővítése nagyon fontos eleme ügyfeleink kiszolgálásának, és a távközlési piaci hosszú távú szerepvállalásunknak. Hagyományos szolgáltatási területeinken több mint 4 millió lakossági és üzleti fogyasztó veheti igénybe mostantól a kibővített, több elemű, komplex szolgáltatáscsomagjainkat" - nyilatkozta Betzalel Kenigsztein, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

"A mobilinternet előfizetői ugyanolyan ügyfélélményben részesülnek, mint amilyet a mobilszolgáltatók nyújtanak. Az ügyfélkapcsolatokat, a termékfejlesztést, a szolgáltatás aktiválását, a technikai segítségnyújtást és a számlázást maga a UPC végzi, a Vodafone korszerű mobilhálózatának és nagykereskedelmi szolgáltatásának felhasználásával. Az előfizetők kényelmét szolgálja az is, hogy a vezetékes és a mobil szolgáltatásokról a UPC egyetlen, közös számlát állít ki" - tette hozzá Császár Zoltán, a UPC mobil üzletágának igazgatója.