2012. március 09.

Mobilon fejlesztett a Vatera

Az ismert aukciós portál már a Windows Phone-alapú okostelefonokra is kifejlesztette alkalmazását.

Március elején debütált a Vatera.hu alkalmazása a Windows Phone operációs rendszeren, így már négyre bővült a hivatalos applikációik száma.

Mivel az ingyenes app a Windows Phone-alapú okostelefonokra, így az új Nokia Lumia készülékekre is elérhető, az applikáció bevezetésének alkalmából, jótékonysági aukció keretében egy fehér Nokia Lumia 800 okostelefonra is licitálhatnak az érdeklődők. A március 8-án elindult árverés alakulása már követhető a Windows Phone operációs rendszerre letöltött Vatera applikáción keresztül is, hiszen a csempés kialakítású főképernyőnek köszönhetően minden egyes aukció külön-külön is figyelhető a mobilon. A liciteket március 14-ig várják a szervezők a www.vaterapremier.hu oldalon. Az alkalmazás egyébként innen tölthető le.

A Vatera.hu alkalmazása 2010 végén jelent meg az iOS, Android és Symbian operációs rendszerekre. A bő egy év alatt a 80 ezer letöltésből 76 ezer licit érkezett mobilról, és több mint 31 ezer sikeres aukció zárult az alkalmazásokon keresztül, közel 250 millió forint értékben. Az elmúlt hónapokban az applikáció a saját kategóriájában (lifestyle) rendre a 3 legnépszerűbb ingyenes program között szerepelt az áruházakban. Ezt az utat akarják most az új csúcsmobilokra is elérhető Vatera Windows Phone alkalmazással is bejárni.