2012. március 09.

Mobilon fejlesztett a Vatera

Az ismert aukciós portál már a Windows Phone-alapú okostelefonokra is kifejlesztette alkalmazását.

Március elején debütált a Vatera.hu alkalmazása a Windows Phone operációs rendszeren, így már négyre bővült a hivatalos applikációik száma.

Mivel az ingyenes app a Windows Phone-alapú okostelefonokra, így az új Nokia Lumia készülékekre is elérhető, az applikáció bevezetésének alkalmából, jótékonysági aukció keretében egy fehér Nokia Lumia 800 okostelefonra is licitálhatnak az érdeklődők. A március 8-án elindult árverés alakulása már követhető a Windows Phone operációs rendszerre letöltött Vatera applikáción keresztül is, hiszen a csempés kialakítású főképernyőnek köszönhetően minden egyes aukció külön-külön is figyelhető a mobilon. A liciteket március 14-ig várják a szervezők a www.vaterapremier.hu oldalon. Az alkalmazás egyébként innen tölthető le.

A Vatera.hu alkalmazása 2010 végén jelent meg az iOS, Android és Symbian operációs rendszerekre. A bő egy év alatt a 80 ezer letöltésből 76 ezer licit érkezett mobilról, és több mint 31 ezer sikeres aukció zárult az alkalmazásokon keresztül, közel 250 millió forint értékben. Az elmúlt hónapokban az applikáció a saját kategóriájában (lifestyle) rendre a 3 legnépszerűbb ingyenes program között szerepelt az áruházakban. Ezt az utat akarják most az új csúcsmobilokra is elérhető Vatera Windows Phone alkalmazással is bejárni.

„Tabukról tabuk nélkül” új évad

41 perce

Új évaddal jelentkezik a Spektrum saját gyártású sorozata, a „Tabukról tabuk nélkül”. Mentális betegségek, fogyatékosság, meddőség - ismét csupa tabu téma, amelyről nem merünk beszélni.