2013. június 07.

Mobilon is erősít a 20 éves PLT

A PLT regionális portáljainak egyszerű mobil alkalmazásai mára több mint 40 000 látogatót érnek el hetente.

Az idén 20. születésnapját ünneplő Pannon Lapok Társasága januárban indította útjára regionális portáljainak (Veol.hu, Vaol.hu, Feol.hu, Zaol.hu, Duol.hu) egyszerű mobil alkalmazásait, amelyek mára több mint 40 000 látogatót érnek el hetente.

Bónus Richárd, a Pannon Lapok Társasága online főszerkesztője elmondta, maga sem gondolta, hogy a hírportálok ilyen gyorsan ekkora sikert érnek el a mobilfelhasználók körében. Mostantól pedig már a natív applikációk is elérhetőek az összes elterjedt platformon (iOs, Android és hamarosan Windows Phone).

"Az új appokat úgy alakítottuk ki, hogy minden felhasználó testre tudja szabni, azaz mindenki ki tudja alakítani a saját mobil hírforrását, érdeklődési köre szerint. Ettől azt várjuk, hogy az okostelefon-felhasználók egyre szélesebb körben fogják olvasni portáljainkat, és a jelenleg is aktív közönségünk a kezében lévő eszköznek köszönhetően még aktívabb lesz" - mondta a főszerkesztő.

Címkék: PLT mobil app

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

5 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

7 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.