2013. június 07.

Mobilon is erősít a 20 éves PLT

A PLT regionális portáljainak egyszerű mobil alkalmazásai mára több mint 40 000 látogatót érnek el hetente.

Az idén 20. születésnapját ünneplő Pannon Lapok Társasága januárban indította útjára regionális portáljainak (Veol.hu, Vaol.hu, Feol.hu, Zaol.hu, Duol.hu) egyszerű mobil alkalmazásait, amelyek mára több mint 40 000 látogatót érnek el hetente.

Bónus Richárd, a Pannon Lapok Társasága online főszerkesztője elmondta, maga sem gondolta, hogy a hírportálok ilyen gyorsan ekkora sikert érnek el a mobilfelhasználók körében. Mostantól pedig már a natív applikációk is elérhetőek az összes elterjedt platformon (iOs, Android és hamarosan Windows Phone).

"Az új appokat úgy alakítottuk ki, hogy minden felhasználó testre tudja szabni, azaz mindenki ki tudja alakítani a saját mobil hírforrását, érdeklődési köre szerint. Ettől azt várjuk, hogy az okostelefon-felhasználók egyre szélesebb körben fogják olvasni portáljainkat, és a jelenleg is aktív közönségünk a kezében lévő eszköznek köszönhetően még aktívabb lesz" - mondta a főszerkesztő.

Címkék: PLT mobil app

Legendás rockerek A Dal színpadán

7 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

9 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.