2015. március 04.

Mobilon is felhasználóbarát a NoSalty

A receptoldal ezzel egyidőben megkezdte a mobilhirdetések értékesítését is.

„A NoSalty összes oldalletöltésének már több mint 20%-a mobilról érkezik, ezért az új évben az első és legfontosabb feladatunknak azt tekintettük, hogy mielőbb minél jobb felhasználói élményt nyújthassunk ennek az egyre növekvő tábornak” – mondta Zalai Ágnes, a Nosalty vezérigazgatója.

A NoSalty mobilverziójának legnagyobb előnye, hogy áttekinthető, egyszerű navigáció teszi lehetővé a gyors tartalomelérést. A mobilverziókon megszokott menü és a kereső ikonja például állandó sticky-ként folyamatosan követi az oldalt a gördítéskor, így mindig kéznél van a kereső és a teljes tartalom listája. „Az m.nosalty.hu megtervezésekor fontos volt, hogy a látogatók számára legrelevánsabb tartalmat helyezzük előtérbe. A kezdőlapról indulva három főmenüpontból lehet választani: receptek, cikkek, kategóriák. Így a recepteket és a magazintartalmat minden aloldalról egyszerűen, gyorsan és logikusan megtalálhatjuk a már megszokott design és struktúra szerint. A részletes receptkereső menüpont alatt az asztali nézetben használatos recept listaoldali szűrőit helyeztük el, így a leggyakoribb keresési opciók beállításával gyorsan megtalálható a kívánt receptkínálat. A receptkategóriákat új listanézettel tettük átláthatóbbá, és helyben megtalálhatjuk a receptjellemezőket is, a két kategóriatípus sorrendje ugyanis megcserélhető” – mesél az új fejlesztés részleteiről Sas Orsolya, a NoSalty fejlesztési és művészeti igazgatója, és egyben a site mobilverziójának design-, UX- és funkcionális tervezője.

Mától a hirdetők számára is elérhetőek a mobilfelületek, a NoSalty saját értékesítő csapata megkezdte a mobilhirdetések értékesítését, Török Noémi vezetésével.