2013. június 21.

Mobilon újított az Éva magazin

Az Éva magazin 15 perces, praktikus mobilapplikációt fejlesztett ki nőknek.

Az Éva magazin 15 perces, praktikus mobilapplikációt fejlesztett ki nőknek.

Az iPadre fejlesztett különszámok, a mobilra és táblagépre is optimalizált HTML5 weboldal, a web2.0-ás platformok (Facebook, Pinterest) után az Éva magazin a mobilapplikációk terén is erősít. A mobilplatform révén a szerkesztőség a nyomtatott magazin keretein túl is izgalmas, naprakész tartalmakat nyújt a folyamatosan bővülő olvasótábornak.

Az otthon-család-munkahely háromszögből sokaknak nem könnyű kiszakadniuk a konditerembe, nekik segít formába rázódni az „Éva 15 Perc tricepsz” alkalmazás. Csak egy okostelefon és napi negyedóra kell hozzá – és bárki bárhol rákezdhet egy kis mozgásra a formásabb, izmosabb és egészségesebb testért. Az alkalmazás segít megfelelő ütemben és megfelelő ideig végezni a grafikus animációkkal megjelenített gyakorlatokat. Az edzést az applikáció naptárban is vezeti, mely figyelmeztet, ha kimaradt volna egy-két edzés a héten.

A kiadó tájékoztatása szerint az „Éva 15 Perc tricepsz” csupán első alkalmazása egy sportsorozatnak, hamarosan elérhető lesz az „Éva 15 Perc fenék” applikáció, a formás popsi érdekében, s ezt a jövőben további 15 percesek követik majd.

Az alkalmazások ingyenesen elérhetők a Google Play és az App Store áruházakban egyaránt.

A Marquard Media az Éva Advent, Húsvét, Kölyök iPad- és az „Éva 15 perc” mobil- mellett Playboy Exclusive iPad-, Men’s Health Herkules iPhone- és Joy mobilapplikációkkal összesen már több mint 100 ezer letöltéssel van jelen a digitális alkalmazások piacán.