2012. szeptember 18.

Mobilportált indít a közmédia

A projektben egyelőre a Telenor az MTVA partnere.

A projektben egyelőre a Telenor az MTVA partnere.

Tartalomszolgáltató és -értékesítő mobilportált indított a MTVA - jelentette be Gazsó L. Ferenc vezérigazgató-helyettes. Az MTI beszámolója szerint a Teletéka nevű új szolgáltatással televízió- és rádióműsorok, illetve a közmédia archívumának tartalmai érhetők el mobileszközökön keresztül.

A szolgáltatást egyelőre kizárólag a Telenor előfizetői számára kínálják, de az MTVA a közlés szerint tervezi a többi mobilszolgáltatóval való megállapodást is.

Kálomista Zsuzsanna, az MTVA archívum és tartalomértékesítési igazgatója elmondta: egyebek közt mesefilmek, tévéjátékok, sorozatok, hangoskönyvek és zenei anyagok, fotók érhetők el az MTVA archívumából okostelefonokon és tableteken is. Emellett a portálon naponta frissülő tartalmak is lesznek, például a híradókat követő sporthírek és időjárásjelentés, illetve a hirado.hu hírei.

Címkék: mtva telenor

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

11 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

12 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.