2019. március 20.

Mobilra fejlesztett sorozatot mutat be a Sony

Jön, a Babett visszavág!

Köllő Babett, a színésznő, akinek egy ország tanulta meg a nevét egy különleges, kizárólag a Sony Networks applikáción keresztül elérhető, 10-részes minisorozatban tér vissza a telefonképernyőkre, hogy celebtársait és jól ismert arcokat állítson izgalmas kihívások elé - áll közleményben.

„A forgatás ideje alatt abszolút elememben voltam. Nagyon érdekes volt számomra, hogy a résztvevők közül mindenki egy másik oldalát mutatta be. Jól szórakoztam és bízom benne, hogy a nézők is jól fognak szórakozni ezen a minisorozaton” – tette hozzá nevetve Babett.

A Feleségek luxuskivitelben című kultikus műsor népszerű színésznője bebizonyítja, hogy nemcsak a szája nagy, de igenis helyt áll, legyen szó bármelyik épp divatos netes kihívásról! Ellenfelei pedig nem bánnak vele kesztyűs kézzel, a digitális ringben Kabát Peti, Megyeri Csilla, Varga Attila ’Sixx’, Sáfrány Emese ’Aleska’, Royal Szabi, Kovács Dorottya ’Chloe from the Woods’, Katz Dávid, Pusztai Olivér, Winkler Róbert és Zimány Linda várja.

A Sony Networks applikáció a Sony Pictures Television közép-európai csatornáinak egyedülálló szórakoztató megoldása, ahol több száz órányi szórakoztató tartalom várja a felhasználókat. Az ingyenes applikáció egyaránt letölthető Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékre, az elérhető tartalmak között pedig megtalálhatóak a VIASAT3 és a VIASAT6 nagysikerű saját gyártású műsorai és számos Sony sorozat, mint a Hannibal, Carter és Elfeledve évadai. Az app-exkluzív Babett visszavág célja, hogy további extra, digitális tartalomhoz juthassanak a Feleségek luxuskivitelben online térben rendkívül aktív rajongói.

A március 20-i indulást követően minden kedden és csütörtökön újabb és újabb Babett visszavág epizódok várják a Sony Networks applikáció felhasználóit! Az alkalmazás letölthető a Google Play és App Store áruházakból, illetve a sonynetworks.hu weboldalon keresztül.

Ez vár a héten az Eurosporton

15 órája

Az Eurosport az emberi kitartásról, teljesítményről és inspirációról szóló történeteit meséli el a sport rajongóinak.