2012. november 08.

Mobilra optimalizált a PayPal

Néhány napja minden magyarországi PayPal felhasználó számára elérhető a megújult és mobiltelefonra optimalizált www.paypal.com.

Néhány napja minden magyarországi PayPal felhasználó számára elérhető a megújult és mobiltelefonra optimalizált www.paypal.com.

„Magyarországon úgy, mint a közép-európai régió többi országában is, egyre több az okostelefon-tulajdonos, akik közül jelentős réteg elkötelezett online vásárló. A PayPal.com egyszerűsítése és mobiloptimalizálása tehát egyértelmű visszajelzés a fogyasztói igényekre” – mondta el Damien Perillat, a PayPal újonnan kinevezetett regionális ügyvezetője (képünkön).

A PayPal.com egyébként a régión kívül Németországban, Olaszországban, Hollandiában, Spanyolországban, Ausztriában, Svájcban és Törökországban is a napokban újul meg.

Az új PayPal honlap letisztultabb és átláthatóbb elődjénél, tervezésénél pedig az elmúlt évek fogyasztói visszajelzéseit is figyelembe vették. A platform egyszerűbb belépési folyamatot és menürendszert kínál, valamint jobb felhasználói élményt biztosít vásárlóknak és kereskedőknek egyaránt.

A PayPal a közelmúltban számos lépést tett annak érdekében, hogy közelebb kerüljön a közép- és kelet-európai felhasználókhoz. Ennek keretében az év első felében elindította a kifejezetten a régió felhasználóinak szóló Facebook oldalát is, hogy megkönnyítse a céggel történő kapcsolatfelvételt.

A folyamatosan növekvő Facebook közösség számára a PayPal és a Lightinthebox.com webáruház az elmúlt hetekben indította el a „Price Hunter” alkalmazást, amellyel a felhasználók a különböző termékek árainak megtippelésével tablet PC-ket és egyéb ajándékokat nyerhetnek.

Címkék: paypal mobil