2011. június 06.

Mossa kezeit az RTL Győzikéék ügyében

Vádat emeltek adócsalás miatt Gáspár Győző és felesége ellen. A hírek szerint az RTL színlelt szerződést kötött velük, a csatorna cáfol.

Vádat emeltek adócsalás miatt Gáspár Győző és felesége ellen. A hírek szerint az RTL színlelt szerződést kötött velük, a csatorna cáfol.

Vádat emelt adócsalás miatt Gáspár Győző és felesége, Bea asszony ellen a Salgótarjáni Ügyézség - közölte az MTI. A vádak szerint 22,2 milliós kárt okoztak a valóságshow hősök a költségvetésnek, mivel kijátszották a személyijövedelemadó-fizetési kötelezettséget.

Bóna Gyula, a Nógrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek többek között említést tett egy harmadrendű vádlottról:  B. A. bűnsegédként került az ügybe, ugyanis a házaspár az ő vállalkozásának közvetítésével vette fel a honoráriumot a tévécsatornával kötött színlelt szerződés alapján.

Az RTL Klub ez utóbbi állítás kapcsán adott ki közleményt, miszerint a jogszabályoknak mindenben megfelelő szerződést kötött a Gáspárékat kizárólagosan és korlátlanul képsviselni jogosult ügynökséggel, amely egyben azt is garantálta, hogy jogtisztán közvetíti ki őket a csatorna számára.

"A Gáspár család a témában szereplő szerződéseit a rendőrség korábban megvizsgálta. Az RTL Klub munkatársait pedig csupán tanúkként hallgatták meg, a nyomozó hatóságok viszont mindent rendben találtak a csatorna részéről, tehát a cikkekben szerepelt állításokkal ellentétben az RTL Klub nem kötött színlelt szerződést" - zárul a közlemény.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

3 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.