2013. szeptember 23.

Moszkvai tartalombánya

Újabb bevételi forrást céloz meg az orosz piac egyik legnagyobb szereplője. Ennek eredménye az ország OTT-iparának fellendülése lehet.

Újabb bevételi forrást céloz meg az orosz piac egyik legnagyobb szereplője. Ennek eredménye az ország OTT-iparának fellendülése lehet.

A Rosztelekom célja ugyanis az, hogy létrehozza a világ legnagyobb operátor-tulajdonú tartalomelosztó hálózatát. Ennek érdekében a svéd Ericssonnal szövetkezett a társaság.

Kilenc és fél millió szélessávú ügyfelüket egy olyan hálózattal szolgálnák ki, amelynek harminc, nagyvárosokban elhelyezett központja egyenként egy terabájtos másodpercenkénti letöltési sebességet tesz elérhetővé.

Ezzel nem csupán kapacitás, hanem lefedett terület tekintetében is az élre ugorhatna az orosz távközlési társaság. Amely sajtóhírek szerint a rendszer gyors kiépítése mellett arra is törekszik, hogy minél hamarabb és nagyobb számban kínálhasson HD és 3D-tartalmakat ügyfeleinek.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

1 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

2 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.