2013. szeptember 23.

Moszkvai tartalombánya

Újabb bevételi forrást céloz meg az orosz piac egyik legnagyobb szereplője. Ennek eredménye az ország OTT-iparának fellendülése lehet.

Újabb bevételi forrást céloz meg az orosz piac egyik legnagyobb szereplője. Ennek eredménye az ország OTT-iparának fellendülése lehet.

A Rosztelekom célja ugyanis az, hogy létrehozza a világ legnagyobb operátor-tulajdonú tartalomelosztó hálózatát. Ennek érdekében a svéd Ericssonnal szövetkezett a társaság.

Kilenc és fél millió szélessávú ügyfelüket egy olyan hálózattal szolgálnák ki, amelynek harminc, nagyvárosokban elhelyezett központja egyenként egy terabájtos másodpercenkénti letöltési sebességet tesz elérhetővé.

Ezzel nem csupán kapacitás, hanem lefedett terület tekintetében is az élre ugorhatna az orosz távközlési társaság. Amely sajtóhírek szerint a rendszer gyors kiépítése mellett arra is törekszik, hogy minél hamarabb és nagyobb számban kínálhasson HD és 3D-tartalmakat ügyfeleinek.

Legendás rockerek A Dal színpadán

23 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.