2013. január 09.

Motorola: a titkos fegyver

Nem csupán a komoly összegekről folyó szabványvita végére tett pontot a Google, amikor megvette a Motorolát, hanem új fejezetet is nyitott.

Nem csupán a komoly összegekről folyó szabványvita végére tett pontot a Google, amikor megvette a Motorolát, hanem új fejezetet is nyitott.

Sajtóhírek szerint ugyanis hamarosan komoly riválissal ijesztheti meg az okostelefon-piac szereplőit a jó egy éve birtokon belülre került tengerentúli szoftvercég. Az X-phone munkanév alatt futó - a csúcsmenedzsment teljes támogatását bíró - projekt eredményeként ugyanis olyan készüléket dobhatnak piacra, amelybe mindenből a ma elérhető legjobbat zsúfolják be.

A vállalkozásról beszámoló cikkek szerint gondok azért akadnak a fejlesztéssel: néhány betervezett funkciót a versenytársak közben már piacra dobtak, valamint gond van a rendszert kiszolgálni hivatott akkukkal is; a rengeteg funkció közül többnek túl magas az energiaigénye.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.