2011. augusztus 23.

Murdoch Németországban támad

A tengerentúlon már bevált brandet hoz nemsokára Európába Rupert Murdoch News Corp-ja. Online lapot indít, nyomtatott változatot egyelőre nem tervez.

A tengerentúlon már bevált brandet hoz nemsokára Európába Rupert Murdoch News Corp-ja. Online lapot indít, nyomtatott változatot egyelőre nem tervez.

A Handelsblatt beszámolója szerint a Wall Street Journal internetes kiadását ültetnék át német nyelvre. A lap úgy tudja: már euró-milliókat öltek a tervek szerint idén decemberben induló site-ba, amely a wsj.de cím alatt futna. (Az oldalt eddig egy tartományi ifjúsági sportegyesület üzemeltette, de ők már költöztek – viszont a látogatókat új honlapjukra irányították.)

Az új oldalról egyelőre annyit tudni, hogy alapvetően világgazdasági híreket szolgáltatna, ráadásul nem lenne fizetős tartománya. A The Daily év eleji indulása viszont azt példázza: Murdoch médiabirodalmában sokszor csak az utolsó előtti pillanatban tesznek közzé részleteket.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.