2012. május 10.

Murdoch belehúzott

Ha médiaházának megítélését nagyban rontotta is a nagy-britanniai lehallgatási botrány, Rupert Murdoch gőzerővel fejleszt.

Ha médiaházának megítélését nagyban rontotta is a nagy-britanniai lehallgatási botrány, Rupert Murdoch gőzerővel fejleszt.

Most például egy feltörekvő piacon dobott be egy újdonságot azzal, hogy elindult a Sky News Arabia.

A Közel-Kelet és Észak-Afrika mintegy 50 millió otthonában elérhető program mögött a BSkyB és az Abu Dhabi Media Investment Corporation áll.

A társtulajdonosok a hitelesség érdekében – a térségben unikumként – arról döntöttek, hogy szakmai tanácsadó csapatot hívnak az új adó mögé. (A felek nem titkolt célja, hogy új minőséget hozzanak a térség médiapiacára.)

A mintegy 400 ember által készített műsort műholdon és kábelen is terítik, de mobileszközökön is elérhető már.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

6 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

13 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.