2012. május 10.

Murdoch belehúzott

Ha médiaházának megítélését nagyban rontotta is a nagy-britanniai lehallgatási botrány, Rupert Murdoch gőzerővel fejleszt.

Ha médiaházának megítélését nagyban rontotta is a nagy-britanniai lehallgatási botrány, Rupert Murdoch gőzerővel fejleszt.

Most például egy feltörekvő piacon dobott be egy újdonságot azzal, hogy elindult a Sky News Arabia.

A Közel-Kelet és Észak-Afrika mintegy 50 millió otthonában elérhető program mögött a BSkyB és az Abu Dhabi Media Investment Corporation áll.

A társtulajdonosok a hitelesség érdekében – a térségben unikumként – arról döntöttek, hogy szakmai tanácsadó csapatot hívnak az új adó mögé. (A felek nem titkolt célja, hogy új minőséget hozzanak a térség médiapiacára.)

A mintegy 400 ember által készített műsort műholdon és kábelen is terítik, de mobileszközökön is elérhető már.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.