2017. december 22.

NBA-ben és NFL-ben gazdag karácsonyunk lesz

Hét NFL- és két NBA-meccsel, köztük az 2017-es NBA-döntő visszavágójával készül a Sport TV a karácsonyra.

Az Egyesült Államokban karácsonykor sem áll meg a sportélet, az NBA-ben minden évben a lehető legjobb párosításokat hozzák össze december 25-re. Ez idén sem lesz másképp, a magyar nézők december 25-én este kilenckor a Sport1-en például a 2017-es döntő két résztvevőjének, a Golden State Warriors-nak és a Cleveland Cavaliers-nek mérkőzését láthatják. De még karácsony előtt, december 23-án este 23 órakor is lesz egy remek Toronto RaptorsPhiladelphia 76ers meccs is.

Ami az NFL-t illeti, ott nincs minden évben karácsonyi mérkőzésdömping, idén azonban az lesz, így a Sport1-en és a Sport2-n is. A három nap alatt közvetített hét mérkőzés december 23-án 22:30-kor a Baltimore Ravens – Indianapolis Colts találkozóval kezdődik és a Philadelphia Eagles – Oakland Raiders meccsel zárul kedd hajnalban. Az utolsó előtti forduló a rájátszás szempontjából hatalmas téttel bír.

A Sport TV ezzel a szórakoztató karácsonyi szpottal készül a meccsdömpingre. Főszerepeben Bencsics Márk, Dávid Kornél, Szaniszló Csaba és Kovács Sándor.