2011. július 19.

NSO Vizes VB app

A Nemzeti Sport Online – a T-Mobile támogatásával – tálcán kínálja a vizes világbajnokság eseményeit.

A Nemzeti Sport Online – a T-Mobile támogatásával – tálcán kínálja a vizes világbajnokság eseményeit. Külön iPhone-os és androidos alkalmazás segíti a tájékozódást az úszók, vízilabdázók, műugrók, szinkronúszók és hosszútávúszók idei sanghaji seregszemléjén.

Az Androidra és iPhone-ra egyaránt elkészített alkalmazás segítségével a szurkolók végigkísérhetik a július 16. és 31. között rendezendő úszó-, vízilabda-, műugró-, szinkronúszó- és hosszútávúszó-világbajnokság (azaz a vizes VB) eseményeit, melyek során 66 aranyérem talál gazdára. A Ringier legújabb mobil alkalmazása folyamatos hírszolgáltatással és összefoglaló cikkekkel követi  a versenyeket, valamint élő, szöveges közvetítésben számol be a vízilabdatorna magyar érdekeltségű találkozóiról. A magyar résztvevők megismerésében az adatbank nyújt segítséget: csapat- és versenyzői adatlapokkal, galériával mutatja be a teljes sanghaji magyar küldöttséget.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

21 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.