2010. november 05.

NSO: (b)log in!

Megalakult az első sportblogközösség; október 18-án elindult a Ringier Kiadó új, sport tematikájú bloggyűjtő oldala, a Népsport.

Megalakult az első sportblogközösség; október 18-án elindult a Ringier Kiadó új, sport tematikájú bloggyűjtő oldala, a Népsport.

A Nemzeti Sport ismeri és elismeri az online világ igényeit és alternatív kommunikátorait, partnerként tekint olvasóira. A megváltozott tartalomfogyasztási igények maximális kielégítése érdekében létrehozott sportbloggyűjtő egyedülálló módon tömöríti az összes sport témájú véleményt és tartalmat, létrehozva egy szórakoztató és informatív oldalt. Az indulás óta eltelt 3 hétben hatszáznál is több poszt, és közel százezer komment született.

A kiadó célja, hogy a magyar internetfelhasználók számára is magától értetődő legyen a hírhez tartozó vélemény, amit blog formájában találnak meg. Az NSO nemcsak átlátta ennek a jelentőségét, de minden rendelkezésre álló eszközzel támogatja a blogtársadalom térnyerését, hisz benne, hogy a tartalomszolgáltatás új oldala sikeres lesz Magyarországon is. A Népsport gerincét a - NépSTadion blog, valamint a legnagyobb érdeklődésre számot tartó sportágak (nemzetközi és hazai futball, NBA, NFL, F1, e-sportok, kézilabda) specifikus blogjai, és a Népsport B-közép, azaz a 11 legnagyobb európai futballklub napi szinten többször is frissülő blogjai adják, de bárki számára nyitott a lehetőség, hogy sport témájú blogot indítson - közölték.

 

Címkék: sport web 2.0 ringier

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

16 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.