2010. június 10.

NSO: vébére izzítva

Teljeskörű vb-adatbankkal, blogokkal, videotartalommal, csiripfallal és nyereményjátékkal várja látogatóit a világbajnokság ideje alatt az NSO.

Teljeskörű vb-adatbankkal, blogokkal, videotartalommal, csiripfallal és nyereményjátékkal várja látogatóit a világbajnokság ideje alatt a Nemzeti Sport Online.

A mérkőzések élő, szöveges közvetítései már mobilon is elérhetőek, így a világbajnokság percről percre követhető lesz az NSO-n. Kivételesen bőséges hírfolyam várja az olvasókat; minden helyet kap a site-on, ami érdekes lehet a tornával kapcsolatban, ráadásul idén a mérkőzések élő, szöveges tudósításait mobilon is követhetik az érdeklődők - ígéri a kiadó.

A vb-körképet blogok teszik teljessé az oldalon: válogatott futballista, gyakorló edző és korábbi klasszis labdarúgó is naplót vezet, Juhász Roland, Szalai László és Telek András neve garancia a szakmaiságra. De természetesen a Nemzeti Sport újságírói is blogolnak, a helyszínre kiküldött kétfős stáb videoblogot vezet Dél-Afrikában, míg két kolléga itthonról szöveges naplóban kommentálja a történéseket. Az NSO Tv-ben a magyar válogatott futballisták nyilatkoznak a vb-videók sorozat keretében napról napra.

A csevegésbe természetesen az olvasók is belefolyhatnak: a fórumok és cikkhozzászólások mellett erre az NSO vb-csiripfalán, az NSO Facebook-oldalán és a június 15-én induló közösségi focioldalon, a klikfc.nso.hu-n lesz lehetőség.

Címkék: foci ringier