2010. augusztus 19.

Nagyítás a Travelline-on

Nagyítás rovatot indít a HVG Online csoport egyik tematikus portálja, a travelline.hu – képeket kínálnak itt az átlagosnál részletgazdagabban.

Nagyítás rovatot indít a HVG Online csoport egyik tematikus portálja, a travelline.hu – képeket kínálnak itt az átlagosnál részletgazdagabban.

Mégpedig - a megszokottól eltérően - lényegesen nagyobb méretben és felbontásban jelennek meg az utazási témájú fotóriportok. A rovat bevezetésével egy új, látványos és hatékony szponzorációs megjelenésre nyílik lehetőség, amellyel elsőként Dominó Nap Plusz díjcsomagjának kommunikálásával a T-Mobile élt - közölték.

A HVG Online már megszokott rovatszponzorációs formája mellett a megjelenő képek keretét is magentára színezték, ezenkívül kattintható formában minden kép alatt megjelent a T-Mobile logója. A Travelline látogatóinak 52%-a férfi, és 78%-uk közép- vagy felsőfokú végzettségű, 59%-uk az AB státuszú, klasszikus HVG-s célcsoportot képviseli.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

13 perce

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

3 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.