2015. szeptember 18.

Napi négy élő adással jelentkezik a SportKlub Híradója

A műsorvezetői stáb is kibővült.

Reggel és délelőtt a csatorna négy alkalommal felvételről sugározza a Híradót, délután pedig 14:30-as, 17:30-as, 20:30-as és 23:30-as kezdéssel élő adásban jelentkeznek az újdonságokkal a műsorvezetők. Aryee Claudia (Tücsi), valamint Világi Péter mellett egy újabb kommentátor, Léderer Ákos is csatlakozott a SportKlub Híradó csapatához.

Léderer sportközvetítéseit évek óta ismerhetik a nézők, a kommentátor legnagyobb szenvedélye a jégkorong. A jövőben Tücsi, Világi és Léderer váltásban veszik majd birtokukba a SportKlub Híradójának stúdióját.

„A SportKlub kiemelkedően sok saját gyártású produkcióval rendelkezik, fontosnak tartjuk, hogy a nézők mindig találjanak valami újat, frisset, az aznapi eseményekre reflektálót” – mondta Pónácz András, a SportKlub kreatív igazgatója. „A Trollfoci TV-ben mindezt humoros formában lelhetik meg, a 3 Menet Havas Henrikkel szorítójában pedig a Tanár Úr a sajátos módszerével jut válaszokhoz. A Híradó az egyik legrégebb óta futó műsorunk, nagyszerű csapattal rendelkezünk és mostantól négy élő műsorral szolgáljuk a sportbarátokat” – nyilatkozta Pónácz.

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

2 napja

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.