2011. április 18.

Necces tenderek a lengyel köztévénél

Versenyszabály-sértés gyanújával vizsgálja a lengyel köztévé több szerződését a varsói közbeszerzési hivatal.

Versenyszabály-sértés gyanújával vizsgálja a lengyel köztévé több szerződését a varsói közbeszerzési hivatal.

Az keltette fel a hatóság érdeklődését, hogy a TVP úgy kötött szerződést a luxemburgi székhelyű SES Astra szatellit-szolgáltatóval, hogy a feladatot nem tendereztette meg. A hivatal vezetője helyi sajtóhírek szerint már a hónap elején jelezte a TVP vezetésének, hogy két megállapodás ügyében vizsgálódik.

A digitális szolgáltatásokra 2006 szeptemberében kötött, 65 millió zlotys (16,3 millió eurós) és a három évvel későbbi – másfélszer ekkora összegre szóló – transzponderbérlet-hosszabbítási szerződés is ellentétes ugyanis az ország közbeszerzési szabályaival. Nem ez az első eset, hogy kifogást talál a hivatal a TVP valamely szerződésében.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

7 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.