2020. január 27.

Négy magyar sorozatot kaszáltak el

A Sorozatwiki egy RTL Klub-on futó, két TV2-s és egy Viasat 3-as sorozat befejezéséről szerzett tudomást.

A Sorozatwiki értesülései szerint a tévénézőknek el kell köszönniük négy magyar sorozattól a jövőben. Mind az RTL Klub, mind a TV2 és a Viasat 3 műsoráról kerülnek le hazai gyártású szériák.

Az RTL Klub megszűnője, az Alvilág egy heti krimisorozat, ami kedden esténként futott. Az első, 8 részes évad nem hozta az elvárt nézettségi adatokat, ezért a csatorna hamar búcsút vett tőle, második évad már biztosan nem lesz. A Sorozatwiki megkeresésére az érintettek ezt az információt meg is erősítették.

A TV2 Csoport ugyan nem kívánt reagálni a hírre, de nagyon úgy néz ki, hogy felesleges folytatást várni a Korhatáros szerelem esetében is. A két évadot megélt sorozat döcögősen indult, és a második évad sem tudta növelni a nézettséget, ezért a harmadik évadot már nem rendelte meg a csatorna. Ugyanígy járt a 2018 októberében induló Bogaras szülők, amelynek 10 részes első évada után már biztosan nem érkezik folytatás.

A Viasat 3-on futó, gasztró témájú Ízig-vérig egy darabig ugyancsak nem fog második évadot kapni. A saját fejlesztésű és gyártású magyar sorozat előkészítése időigényes - tájékoztatta a Sorozatwikit a Viasat3. Ez azonban még nem jelenti azt, hogy a csatorna teljesen el is vetette a folytatás lehetőségét.

Folytatódik a The Walking Dead

1 napja

Három hónap szünet után érkezik a The Walking Dread 10. évadának második fele az RTL Spike-on - írja a Sorozatwiki.