2017. április 28.

Négyezer felett a hipersulisok

A Telenor digitális oktatási programjához néhány hónap alatt kilenc új iskola csatlakozott, és ezzel országszerte már több mint négyezer diák részesülhet a korszerű oktatás előnyeiben.

A program tavaly decemberi megnyitása óta csatlakozottaknak köszönhetően már az ország 15 iskolájában, több mint négyezer diák és közel 180 pedagógus részese a Hipersulinak, és még sokszínűbbé vált a részt vevő általános- és középiskolák palettája. A Telenor digitális oktatási programjának egyik legfontosabb célja éppen az, hogy az ország különböző területén lévő intézmények és pedagógusok megoszthassák egymással a digitális oktatásról szerzett tapasztalataikat, egyedi tananyagaikat, és függetlenül az iskola típusától vagy méretétől, egymást inspirálva mindenki kamatoztathassa azokat.

„A Hipersuli program célja, hogy a rendelkezésünkre álló korszerű technológiát és tudást az oktatás digitalizációjának szolgálatába állítsuk. Fontos törekvésünk az is, hogy a Hipersuli révén egy olyan közösséget építsünk, amelyben az iskolák, pedagógusok és az oktatás más szereplői aktívan megoszthatják egymással digitális ismereteiket és tapasztalataikat, és ezzel az egész társadalom ügyét szolgálhatják” – mondta Kutas István, a Telenor Magyország vállalati kommunikációs igazgatója.