2016. április 13.

„Nem akartunk egy sokadik sales house lenni”

Az Open Media gondozásában összeállt Magyarország legnagyobb, fiataloknak szóló portfóliója Huber Kornél vezetésével.

A fiatalok elérését a technikai fejlettségük, használati szokásaik és bizalmatlanságuk végett egyre nehezebb feladatnak tartják a hirdetők. Az Open Media célja, hogy egy platform alá hozta azokat a csatornákat, ahol meg lehet szólítani ezt a nagyon érzékeny célcsoportot.

A portfólióban a Középsuli című websorozat mellett számos tematikus YouTube vlogger csatorna és közel 50 felsőoktatási intézmény digitális felületei találhatók meg.

„A koncepció egyszerű: Ez a korosztály sajátos terminológiával kommunikál, amit ha a „felnőttek” próbálnak meg utánozni, többinyire szánalmas lesz a végeredmény. A mai tinédzserek már sokkal tudatosabbak, jobban értik és használják a közösségi médiát kiszolgáló technológiákat, mint a szüleik, ezért hatékonyabban tudnak saját korosztályukkal kommunikálni. A csatornáink szereplői véleményvezérek is egyben, a feliratkozók nem csak követik, hanem utánozzák is őket” - mondta Huber Kornél.

A hdOpen! csapata is kibővült a változások kapcsán. Mészáros Tamás értékesítési igazgatói pozícióból irányítja a jövőben a sales csapatot, aki 12 évig pénzügyi területen tevékenykedett felsővezetőként, a médiával pedig a Kreatív magazinnál került kapcsolatba. Mellette Bak Boglárka, az Opten korábbi key account managere is a csapatba került. A sales house az elkövetkező hónapokban további két értékesítési munkatárasat kíván majd felvenni.

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

6 órája

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.