2013. július 04.

Nem babra megy

Hamarosan kellemetlen ellenfelet kaphat a Microsoft és a Sony a mobiljátékok piacán. Egyszerre két cég is betámadhatja őket.

Hamarosan kellemetlen ellenfelet kaphat a Microsoft és a Sony a mobiljátékok piacán. Egyszerre két cég is betámadhatja őket.

Szakportálok ugyanis arról számolnak be: az Apple és a Google is megirigyelte a riválisok sikereit. A Wall Street Journal úgy értesült, hogy a Google – az Androidra alapozva – saját konzol kifejlesztésén dolgozik, mások szerint viszont az Apple közeli színrelépésének is akadnak jelei. Ennek hírnöke lehet, hogy a cég nemrégiben egy, a konzoloknak szóló új szabványrendszert jelentett be.

A találgatások szerint a társaság az Apple TV mögé húzná fel az új szolgáltatást, több legyet is ütve egy csapásra: a képernyő mellett a terjesztési rendszer is rendelkezésre állna ugyanis az App Store révén.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

2 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.